Autoservice Leroy van Wijk – Apk Schoonhoven
Wanneer je auto al eerder is gekeurd, kun je uitgaan van de datum op het laatste keuringsrapport. Dit is een vervaldatum; vóór die tijd moet de auto opnieuw worden gekeurd. Dat mag al twee maanden van tevoren, met behoud van de oorspronkelijke vervaldatum. Zo is de wagen maximaal 14 maanden APK gekeurd.
Betrouwbaar

Eerlijk en gericht advies!

Als uw voertuig APK gekeurd moet worden, dan gaat u naar een door de RDW erkend bedrijf zoals Autoservice Leroy van Wijk .
garage voor APK, onderhoud en reparaties Leen auto APK Autoservice Leroy van Wijk

APK Schoonhoven

De Algemene Periodieke Keuring

  • In Europa wettelijk verplichte keuring
  • Eerlijk advies wat er nu echt aan onderhoud nodig is voor de APK!
  • Mocht er onderhoud nodig zijn communiceren wij dit eerst met de klant
  • Gratis leenauto Wel weer even bijtanken, wel zo fijn!

Wat is een APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar geen onderhoud nodig heeft. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk.

Als een auto is gekeurd, ontvangt u een keuringsrapport, dit krijgt u bij een goedkeuring.

Op het keuringsrapport word niet alleen reparatie- en afkeurpunten aangegeven, maar ook adviespunten. Dit zijn punten die nog niet leiden tot het afkeuren van de auto maar wel naar alle verwachting in de toekomst vervangen of gerepareerd moeten worden.